Kto som a čím sa zaoberám.

Kto som? Ako sa volám, prečo tento portál? Tu získate mnohé odpovede na Vaše otázky...

Som Salomae. Venujem sa Ezoterike už 7 rokov. Za tú dobu som sa veľa naučila. Síce ľudia veľmi klamú, sú povrchní, neochotní, egoisti. Toto všetko je realita dnešného sveta. Žiaľ je to tak. Ale predo mnou žiadna pretvárka nepomôže. Snažím sa odhaliť podstatu človeka. Hľadať v ňom len to dobré, to čo sa v ňom nachádza. Odpustiť chyby a omyly ľudskosti, predsa každý z nás sa pomýli a musíme myslieť len na to krásne, peknú podstatu človeka, ktorú v sebe každý máme. Všetko to začalo nevinne jedným snom, ktorý sa mi do bodky živo splnil.

Najprv nekontrolovateľné, ktoré sa nedalo ovládať. Hrôzostrašne živé sny, ktoré sa do bodky plnili, slová, ktoré sa naplnili, pocity, ktoré som cítila pri dotykoch ľudí, ich bolesť, smútok, radosť. Toto všetko bolo moje mučenie, lebo som to nevedela ovládať. Ale potom som sa začala zaoberať viac o túto tematiku a pochopila som, naučila sa to všetko ovládať, aby to neovládalo mňa. Aby som nemala denné stresy z toho čo sa deje a plní. Naučila som sa vykladať z tarotových kariet. Niečo o mágii, Astrológii, Numerológii. Teraz sa venujem Tarotu, Vykladaniu snov, Energii človeka. Žiaľ boli aj takí, ktorí chceli z tohto všetkého profitovať . Požadovali radu aj keď vedeli ,že ju nepotrebujú, alebo úmerne sa snažili klamať aby pôsobili nevinne. Žiaľ svoju podstatu osoby nikdy neskryjeme a nezmeníme. Môžeme ju iba utlmiť.

Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.

Novinky

Zatmenie slnka

10.05.2011 12:09
 Zatmenie Slnka je veľkou udalosťou nielen pre astronómov a iných vedcov, ale aj pre laikov. Tento krát bude Slnko zakryté naplno menej ako dve a pol minúty, čo je veľmi zaujímavý jav, potvrdil jeden z expertov z NASA. Typické zatmenie trvá zvyčajne tri minúty, najdlhšie možné až sedem a pol....
Tvorba web stránok zdarma Webnode